Izvor: Radio 021, 09.Apr.2009, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija bolja i od Kine

Hokejaška reprezentacija Srbije pobedila je Kinu sa 5:3, u drugom meču druge divizije Svetskog prvenstva u Novom Sadu.Bila je to druga pobeda reprezentacije Srbije na turniru u Novom Sadu, posle trijumfa nad Estonijom u prvom kolu sa 5:4. Dva gola za Srbiju postigao je Marko Kovačević, dok su se po jednom u strelce upisali Frederik Peroun, Čaba Prokec i Boris Gabrić.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SP: Hokejaši bolji i od Kine

Izvor: B92, 09.Apr.2009

Hokejaška reprezentacija Srbije pobedila je Kinu 5:3, u drugom meču druge divizije Svetskog prvenstva u Novom Sadu...Srpskoj selekciji ovo je druga pobeda u Novom Sadu, pošto je u utorak posle boljeg izvođenja penala savladana Estonija. Dva gola za Srbiju postigao je Marko Kovačević, a po jednom...

Nastavak na B92...

Srbija pobedila Kinu u drugom kolu

Izvor: 24sata, 09.Apr.2009

Ovo je druga pobeda Srbije na prvenstvu koje se odigrava u ledenoj dvorani u Novom Sadu, pošto je sinoć nakon boljeg izvođenja penala pobeđena i selekcija Estonije rezultatom 6:5.

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.