Sprečeno krijumčarenje 30.000 litara nafte na Dunavu

Izvor: Novine novosadske, 22.Jan.2013, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprečeno krijumčarenje 30.000 litara nafte na Dunavu

naftaCarinici su noćas, u akciji na reci Dunav, sprečili krijumčarenje 30.000 litara nafte, vredne više od dva miliona dinara, saopštila je danas Uprava carina. Dizel gorivo je otkriveno u strukturnim tankovima ukrajinskog broda koga su carinici presreli na na levoj obali reke >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << u visini mesta Čelarevo, navodi se u saopštenju.
Zapovednik broda i mašinski oficir biće uz prekršajnu prijavu privedeni nadležnom sudu, dodaje se u saopštenju.
Precizirano je da se akcija odigrala sat vremena posle ponoći i da je nafta vredna 2.100.000 dinara.
Tanjug

Nastavak na Novine novosadske...






Povezane vesti

Pokušali da "provezu" 30.000 litara nafte

Izvor: Mondo, 22.Jan.2013

Carinici su sinoć, u akciji na reci Dunav, sprečili krijumčarenje 30.000 litara nafte, vredne više od dva miliona dinara, saopštila je danas Uprava carina...Dizel gorivo je otkriveno u strukturnim tankovima ukrajinskog broda koga su carinici presreli na na levoj obali reke u visini mesta Čelarevo,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.