Sombor: Javna prodaja poslovnog centra Rebrača 29. avgusta

Izvor: Radio 021, 04.Avg.2016, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sombor: Javna prodaja poslovnog centra "Rebrača" 29. avgusta

Javno nadmetanje za prodaju Poslovnog centra "Rebrača" održaće 29. avgusta u Privrednom sudu u Somboru.

Sud je takav zaključak doneo na osnovu izvršnog rešenja koje ima poverilac "True capital international LLC SAD", sa sedištem u San Francisku.

Prodaje se zemljište pod zgradom u Pariskoj 9 u Somboru, površine 20 ari i 45 kvadratnih metara, zatim građevinska parcela u istoj ulici površine 37 kvadratnih metara i objekti za poslovne usluge, odnosno tržni centar >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u istoj ulici. Tržišna vrednost svih pomenutih nepokretnosti utvrđena je, kako je navedeno u zaključku Privrednog suda, na 1.101.140.000 dinara, a na prvom nadmetanju početna cena iznosi 60 odsto od toga.

U maju ove godine je u tom sudu bilo zakazano ročište za prodaju Poslovnog centra "Rebrača", opterećenog dugovima, ali je ono odloženo za 29. avgust.

Pre godinu dana dugovanja tog tržnog centra narasla su na čak 256 miliona dinara, od kojih se 71 milion odnosio na dugovanja za porez državi.

U malobrojnim javnim istupima, Željko Rebrača nije negirao dug, ali je isticao da je on većinom nastao kao posledica hipotekarnog kredita uzetog od SAD, dodajući da će on biti saniran.

Autor: soinfo.org

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.