Sombor: Javna prodaja poslovnog centra "Rebrača" 29. avgusta

Javno nadmetanje za prodaju Poslovnog centra "Rebrača" održaće 29. avgusta u Privrednom sudu u Somboru.

Sud je takav zaključak doneo na osnovu izvršnog rešenja koje ima poverilac "True capital international LLC SAD", sa sedištem u San Francisku.

Prodaje se zemljište pod zgradom u Pariskoj 9 u Somboru, površine 20 ari i 45 kvadratnih metara, zatim građevinska parcela u istoj ulici površine 37 kvadratnih metara i objekti za poslovne usluge, odnosno tržni centar u istoj ulici. Tržišna vrednost svih pomenutih nepokretnosti utvrđena je, kako je navedeno u zaključku Privrednog suda, na 1.101.140.000 dinara, a na prvom nadmetanju početna cena iznosi 60 odsto od toga.

U maju ove godine je u tom sudu bilo zakazano ročište za prodaju Poslovnog centra "Rebrača", opterećenog dugovima, ali je ono odloženo za 29. avgust.

Pre godinu dana dugovanja tog tržnog centra narasla su na čak 256 miliona dinara, od kojih se 71 milion odnosio na dugovanja za porez državi.

U malobrojnim javnim istupima, Željko Rebrača nije negirao dug, ali je isticao da je on većinom nastao kao posledica hipotekarnog kredita uzetog od SAD, dodajući da će on biti saniran.

  • Dragan

    05.09.2016 10:27
    rebraca
    neverujem da rebraca duguje ikome privatno pare,a neverujem ni u ovo sto citam da mu se rasprodaje imovina zbog nekog duga,.neverujem uopste
  • Zivan

    04.08.2016 10:28
    Rebracca i privatno duguje mnogo novca, odista sta se desilo nekada poznatom kossarkassu da zapadne u takve nevolje...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina