Izvor: Radio 021, 25.Feb.2020, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimanje novog filma "Nemoguća misija" u Italiji odloženo zbog virusa korona

Snimanje novog filma iz serijala "Nemoguća misija" prekinuto je u Italiji zbog epidemije virusa korona, javili su američki mediji.

Producenti su rekli da se snimanje sedmog filma franšize, koje je trebalo da počne u Veneciji i da traje tri nedelje, odlaže iz predostrožnosti.

Glavni glumac Tom Kruz nije doputovao u Italiju, a ekipa filma dobila je zeleno svetlo da se vrati kući.

Premijera filma planirana je za sledeću godinu.

U Italiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je registrovano 229 slučajeva zaraze novim tipom virusa korona i sedam smrtnih slučajeva.

Epidemija je uticala na brojne manifestacije u Italiji, gde su događaji poput Karnevala u Veneciji, Milanske modne nedelje ili fudbalskih utakmica ili odloženi ili održani iza zatvorenih vrata.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Nemoguća misija“ onemogućena zbog koronavirusa u Veneciji

Izvor: OkRadio.rs, 25.Feb.2020

Planirano tronedeljno snimanje sedmog nastavka filma „Nemoguća misija“ u Italiji odloženo zbog izbijanja zaraze koronavirusom, preneli su američki mediji. Sedmi nastavak filma Nemoguća misija snima studio „Paramaunt pikčers“, a glavnu ulogu, naravno, igra Tom Kruz.   Snimanje je trebalo...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.