Izvor: Luftika.rs, 14.Apr.2021, 18:16

Šeta psa i grebe automobile, ali njegov izbor nije ni malo nasumičan

Na društvenim mrežama pojavio se snimak iz jednog beogradskog naselja i za vrlo kratko vreme pokrenuo žučne rasprave u javnosti.
Snimak prikazuje momka koji trotoarom šeta svog psa i usput ključevima grebe automobile. Ipak, izbor nije nasumičan, već kao mete isključivo bira vozila koja su nepropisno parkirana na prostoru namenjenom za pešake.
Kroz komentare snimka nameće se pitanje – Da li bahato parkiranje treba nagraditi na ovaj način, ili niko nema pravo da uzima pravdu >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u svoje ruke.
Kakvo je vaše mišljenje? Da li je ovaj momak vandal ili heroj? Složićemo se da su slike automobila parkiranih po trotoarima sve češće i da se ovakvom ponašanju mora stati na kraj.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)


Bahati vozači Novog Sada na jednom mestu – sve komične i tragikomične situacije na drumu

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.