Izvor: Radio 021, 20.Jan.2021, 09:49

Šesta sezona Peaky blindersa biće poslednja

Serija "Peaky Blinders" biće okončana posle šeste sezone, iako su ranije najave bile nešto drugačije.

Kako prenosi magazin "Variety", kreator serije Stiven Najt objasnio je da će se priča ipak nastaviti, ali u nekom drugom obliku.

U više navrata govorilo se o tome kako bi gledaoci mogli da vide i sedmu sezonu, ali sada dobijamo potvrdu da to ipak neće biti slučaj.

"Glavni krivac za to je pandemija, u kojoj se dosta toga promjenilo, pa je produkcija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zaključila da je šest sezona dosta", rekao je Najt.

Poslednja sezona serije o bandi iz Birmingema trebalo bi da bude emitovana krajem ove, ili početkom sledeće godine.

Još uvek se ne zna kakav bi to drugačiji oblik nastavka ove priče mogao biti, ali zaljubljenici u ovu seriju sumnjaju da se radi o dugometražnom filmu ili spin-offu.

Autor: B92

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.