Šesta sezona Peaky blindersa biće poslednja

Serija "Peaky Blinders" biće okončana posle šeste sezone, iako su ranije najave bile nešto drugačije.
Šesta sezona Peaky blindersa biće poslednja
Foto: Pixabay
Kako prenosi magazin "Variety", kreator serije Stiven Najt objasnio je da će se priča ipak nastaviti, ali u nekom drugom obliku.
 
U više navrata govorilo se o tome kako bi gledaoci mogli da vide i sedmu sezonu, ali sada dobijamo potvrdu da to ipak neće biti slučaj.
 
"Glavni krivac za to je pandemija, u kojoj se dosta toga promjenilo, pa je produkcija zaključila da je šest sezona dosta", rekao je Najt.
 
Poslednja sezona serije o bandi iz Birmingema trebalo bi da bude emitovana krajem ove, ili početkom sledeće godine.
 
Još uvek se ne zna kakav bi to drugačiji oblik nastavka ove priče mogao biti, ali zaljubljenici u ovu seriju sumnjaju da se radi o dugometražnom filmu ili spin-offu.
  • Rasa sa salasa

    20.01.2021 10:46
    Definitivno moja omiljena serija. Svaka preporuka, ko nije gledao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.