Izvor: Radio 021, 29.Feb.2020, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedam cisterni iskliznulo iz šina u Resniku, iz jedne curi gorivo

Na izlazu iz železničke stanice Resnik u Beogradu, jutros je iskliznulo sedam cisterni sa dizelom, iz jedne curi dizel gorivo, ali povređenih nema, niti ima opasnosti po stanovništvo i životnu sredinu, saopštila je "Srbija kargo".

U saopštenju se navodi da je jutros u 7:06 časova, na izlazu iz stanice Resnik, na pruzi Beograd - Niš, došlo je do iskliznuća sedam cisterni natovarenih dizel gorivom, a jedna od tih sedam cisterni se prevrnula i iz nje curi gorivo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Povređenih u ovom incidentu nije bilo, a nema ni opasnosti po stanovništvo, ni životnu sredinu, ističe "Srbija kargo".

Odmah su na lice mesta izašle vatrogasne ekipe, ekipa MUP -a, interventna ekipa vlasnika cisterni, kao i železnička komisija. Teretni voz je saobraćao iz Pančeva za Crveni Krst i u svom sastavu je imao 21 cisternu.

Na ovoj deonici pruge Beograd - Niš saobraćaj je trenutno u prekidu, kaže se u saopštenju.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

DRAMA KOD RESNIKA: Sa šina iskliznulo sedam cisterni sa gorivom, vatrogasne i policijske ekipe na terenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2020

Povređenih u ovom incidentu nije bilo, a jedna od tih pet cisterni se prevrnula i iz nje curi gorivo...Sedam cisterni sa dizel gorivom iskliznulo je jutros oko 7 časova sa šina na pruzi Beograd-Niš, na izlazu iz stanice Resnik, saopštio je "Srbija kargo"..."Srbija kargo" navodi da opasnosti po stanovništvo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.