Sajam opreme za ribolov i boravak u prirodi od četvrtka na Novosadskom sajmu

Izvor: Radio 021, 14.Mar.2017, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam opreme za ribolov i boravak u prirodi od četvrtka na Novosadskom sajmu

Sajam opreme za ribolov i aktivan boravak u prirodi "Fishing show & outdoor world", održaće se od četvrtka, 16. marta do nedelje, 19. marta u Hali 1 i na otvorenom prostoru Novosadskog sajma.

Na sajmu će se predstaviti više od 80 izlagača.

Na otvorenom delu Sajmišta biće organizovan sportsko rekreativni park za sve od 7 do 77, u okviru kojeg će, između ostalog, biti prezentovani i ekstremni sportovi. Posetioci će biti u prilici da se oprobaju na Fitnes poligonu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i takmičenju ili u potrazi za blagom. Biće postavljen i Zip lajn, kao i veštačka stena za penjanje, poligon za streličarsvo i poligon spretnosti u vožnji bicikla. "Fishing Show" će biti prilika i za abzel spuštanje sa visine, prezentaciju BMX vožnje, promociju i demonstraciju veslanja. Biće organizovana i biciklistička trka za decu, a glavna nagrada je bicikl.

Zainteresovana deca, uzrasta od 9 do 13 godina, od Kajak kanu kluba Vojvodina dobiće na poklon dobiti mesec dana besplatnih treninga, dok je Veslački klub "Danibius 1885", za osnovce i srednjoškolce, pripremio 30 dana besplatne obuke veslanja.

Ribolovce očekuju i predavanja i edukacije, svakodnevno organizovane na bini u Hali 1. Oni koji se ribolovom bave rekreativno imaće priliku da učestvuju na interaktivnim tribinama Ribolovačkog saveza Vojvodine, na kojima će biti predstavljena analiza ribljeg fonda na rekama u Vojvodini, kao i nove zakonske regulative. Savez sportskih ribolovaca Srbije priprema edukacije i predavanja, a teme će biti novi Zakon o sportu, antidoping, novi Pravilnik svih disciplina, protokol prijema u članstvo Saveza, stručno osposobljavanje za rad u sportu...

Za posetioce sa kupljenim ulaznicama organizovana je Poklon-igra, u kojoj ih očekuju vredne nagrade.

Radno vreme sajma je od 10 do 19 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 200 dinara, dok karte za kolektivnu posetu (pet i više ljudi) koštaju 150 dinara po osobi.

U subotu, 18. marta je Porodični dan. To znači da roditelji sa decom do 16 godina na Sajam ulaze kupovinom jedne karte za 200 dinara.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Sajam opreme za ribolov i boravak u prirodi

Izvor: Beta, 14.Mar.2017

Sajam opreme za ribolov i aktivan boravak u prirodi održaće se od 16. do 19. marta, najavio je danas Novosadski sajam.Generalni direktor tog sajma Slobodan Cvetković je na konferenciji za novinare rekao da će ovogodišnji sajam "Fishing Show & Outdoor World" biti "duplo veći" od prošlogodišnjeg...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.