SRAMNO: Mladić osuđen na 60 dana zatvora zato što je opsovao policajca i rekao mu da ide na Kosovo!

Izvor: Luftika.rs, 13.Jul.2020, 02:00

SRAMNO: Mladić osuđen na 60 dana zatvora zato što je opsovao policajca i rekao mu da ide na Kosovo!

Presudom Prekršajnog suda u Beogradu, jedan od učesnika demonstracija, po ubrzanom postupku osuđen je na čak 60 dana zatvora samo zato što se uvredljivim tonom obratio policajcima na protestu.
Naime, kako piše u presudi  koju je doneo sudija Đuro Pavlica navodi se da se 19-godišnji momak osuđuje na kaznu zatvora jer je policajcima ispred Narodne skupštine opsovao majku i poručio im da idu na Kosovo i Metohiju?!

>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Zbog vređanja službenog lica on će narednih 60 dana provesti iza rešetaka.
Ova skandalozna presuda brzo se proširila društvenim mrežama i to sve u vreme dok je Aleksandar Vučić na TV Pink pričao o demonstracijama, tvrdeći kako je zamolio policiju da pusti ljude da slobodno protestuju.


Младић од 19 година ухапшен и осуђен на 60 дана затвора јер је полицајцу на скупштинском степеништу поручио да иде на Косово.
Gepostet von Покрет за одбрану Косова и Метохије am Sonntag, 12. Juli 2020

Da je ubio na naplatnoj rampi, bio bi slobodan.
Da je pregazio devojčicu, nosio bi nanogicu.
Da je seksualno uznemiravao Mariju Lukić, prvostepeno bi bio osuđen na 90 dana.
Ali zbog verbalnog delikta i reakcije na batinaše, osuđen je u ime naroda na 60 dana.
Sudija Đuro Pavlica. pic.twitter.com/0Yga93kcqe
— Radovan Nenadić ✊ bojkot ✌️ (@RadovanN87) July 12, 2020

Sudija, Đuro Pavlica, '70. iz Gospića, nije učestvovao u ratu, među prvima dezertirao za Bg, jedva završio Pravni fakultet zahvaljujući ocu sudiji, a preko generala Pavlice dobio posao. Koliko li bi dana pritvora dobio moj muž kad bi ga pitao gde si bio dok su ti zemljaci ginuli? https://t.co/W69ECyEkXS
— 🦇VampirovaMama🦇 (@VampirovaM) July 12, 2020

Doktor Dragutinović: Neću da lečim one koje je tukla policija, nek ih leči njihova mama (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Sudija koji je tinejdžera sa protesta poslao u zatvor, dopustio da slučaj imovine Siniše Malog zastari

Izvor: Luftika.rs, 14.Jul.2020, 01:02

Sudija Đuro Palica, koji je osudio 18-godišnjaka na 60 dana zatvora jer je ovaj tokom protesta policajce  opsovao i poručio im da idu na Kosovo, ima istoriju presuda koje kao da je poručivao Vučić lično. O, moj Bože, jesam li napisala da se sudija preziva Palica? Izvinite, lik se zove Đuro...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.