Izvor: Radio 021, 13.Okt.2019, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Vojvodine završili takmičenje u EHF kupu, Ademar prejak za srpskog šampiona

Rukometaši Vojvodine poraženi su od Ademar Leona i u revanš utakmici drugog kola EHF kupa, rezultatom 30:23.

Novosađani su u Španiji dobro počeli meč, igrali su izjednačeno sa jakim Špancima. Promašila je Voša nekoliko zicera iz kontranapada i to je, naravno, iskoristio rival za vođstvo od 12:8. Međutim, kao da su u tom momentu igrači Ademara stali i kontrolu su potpuno preuzeli srpski prvaci, koji su napravili seriju od pet golova, preokrenuli rezultat i na pauzu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << otišli pri vođstvu 13:12.

Mogla je prednost biti znatno veća, da su igrači Vojvodine bili malo više koncentrisani. Osim nekoliko promašenih zicera, crveno-beli su realizovali tek jedan od četiri sedmerca, dok su Španci od peta šuteva sa sedam metara promašili samo jedan.

Sve je bilo rešeno kada je posle 10 minuta drugog poluvremena Ademar napravio seriju od 8:0. Doprinele su tome i odluke arbitara da Sretenović bude isključen na dva minuta, a vrlo brzo i direktan crveni karton. Domaćinima je jedini zadatak bio da, nakon značajne prednosti, samo održavaju razliku i privedu mirno meč kraju, što su i uradili.

Porazom od Ademara prvak Srbije se oprašta od EHF kupa, a borbe nastavlja na tri fronta - domaćem šampionatu, kupu i Seha ligi.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.