Izvor: Radio 021, 27.Sep.2019, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronioci našli telo muškarca kojeg su napadači vezali i tukli, pa bacili u Dunav

Telo muškarca kog su napadači vezali, mučili, tukli, a potom bacili u Dunav, pronađeno je danas.

Kako je potvrđeno Novostima, pripadnici MUP izvukli su iz Dunava telo Roberta Romića, muškarca koji je mučen i ubijen pre nekoliko dana na Zemunskom keju. Romićevo telo nađeno je ispod jednog splava, na oko 30 metara od mesta gde je bačen u reku.

Zbog sumnje da su počinili krivično delo teško ubistvo uhapšeni su M. M. (52), S. K. (37) i M. I. (26). >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

"Osumnjičeni se terete da su oštećenog, koji je sa njima došao na Zemunski kej, skinuli i vezali za stub, a potom mu zadali više udaraca nogama i rukama po glavi i telu, dok ga je osumnjičeni M. M. tukao metalnom šipkom po nogama i rukama", navedeno je u saopštenju MUP-a.

Kada je oštećeni pao u nesvest i prestao da daje znake života, osumnjičeni su ga, kako se sumnja, odvukli do vode i njegovo telo bacili u Dunav na Zemunskom keju.

Prema nezvaničnim informacijama, postoje indicije da je Romić bio živ kada su ga bacili u vodu. Takođe, sumnja se da su se prethodno nad njim iživljavali skoro dva sata, kao i da je problem nastao oko devojke.

Osumnjičeni M. M., S. K. i M. I. su uz krivičnu prijavu privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Autor: Novosti

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.