Izvor: Luftika.rs, 08.Jul.2022, 15:22

Roditelji Malčanskog berberina: Lečili smo ga na psihijatriji od 1. godine, ženskom kosom postao opsednut sa 7

Ninoslav Jovanović dobio je nadimak Malčanski berberin jer ga je seksualno uzbuđivalo da šiša svoje žrtve, a u trenutku svoje smrti bio je na izdržavanju doživotne robije zbog zlodela koje je učinio 12-godišnjoj devojčici.
Zbog Malčanskog berberina Srbija je strepela godinama, jer je u više navrata otimao devojčice, majke su šišale svoje ćerke kako ne bi privlačile njegovu pažnju, a mira nije imala ni njegova porodica, koja je takođe  trpela zbog Jovanovićevih bizarnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i užasnih postupaka.
Oni su ranije ispričali da se lečio od prve godine i da su sve učinili kako bi imao normalan život, ali i da su „digli ruke“ kada su shvatili da su i sami ugroženi.
Porodica Ninoslava Jovanovića, kada je 2019. godine oteo 12-godišnju devojčicu u mestu Suvi Dol kod Niša, pristala je da govori o njemu pod uslovom da se ne objavljuje njihova fotografija, jer su preživeli pravi pakao kao roditelji takvog monstruma.
Objasnili su da su pokušavali da mu pomognu i sve činili da mu pruže normalan život posle svakog izlaska iz zatvora, ali i da su i sami postajali njegove žrtve.
– Lečili smo ga na psihijatriji kad je imao samo godinu dana, bio je dva puta u Psihijatrijskoj bolnici u Gornjoj Toponici. Borili smo se do njegove četrnaeste, petnaeste godine, davali smo mu lekove. Kad sam počela da ih nalazim na podu dok sam usisavala kuću, shvatila sam da on ne želi da se leči – ispričala je te 2019. godine kroz suze Slavica.
Otkrila je da je njegovu opsesiju ženskom, dugom kosom otkrila kada je imao samo sedam godina. Najpre su mislili da je reč o bezazlenoj, dečijoj šali, ali su stvari postale mnogo ozbiljnije.
– Požalila mi se jetrva da je njenoj ćerkici isekao pramen kose. Mislila sam da je to dečija igra, nismo to shvatali ozbiljno. Kako je rastao, problemi su bili sve veći… U petom razredu počeo je da vara ljude, bežao bi od kuće, a mi smo vraćali novac koji je uzeo. Nadali smo se čudu, kad je izdržao devet godina zatvora zbog silovanja i vratio se kući sve smo činili što je tražio samo da se unormali. Tražio je da pregradimo sprat kuće, da se odeli od brata, kupili smo mu stvari… Nije sastavio ni 45 dana na slobodi, ponovo je to uradio – ispričala je vidno uznemirena žena.
Unesrećeni roditelji pružili bi zlikovcu novu šansu svaki put, pa tako i one godine kada je izašao iz zatvora u kom je boravio zbog silovanja jedne i pokušaja napastvovanja druge devojčice.
– Rekao je: „Hoću svoj mir, opremite mi kuću!“ To smo i uradili, pošto imamo još jednu kuću u selu, sve smo uradili kako je tražio. Renovirali smo je, uveli grejanje, kupili stvari i napunili je namirnicama. Sve je imao, ovde je dolazio i na doručak i na ručak i na večeru… Mislili smo da se sredio kada je doveo jednu ženicu. Divna je bila, ali sam strahovala za nju. Često sam je pitala da li je zlostavlja. Uvek je odgovarala: „Ne kevo, ne brini“. Ostavila ga je kada je prošle godine uhapšen zbog objava na društvenim mrežama – jada se majka Malčanskog Berberina.
Dodaje da su mu i ostali članovi porodice pružali punu podršku.
– Moj mlađi sin ga je upoznavao sa njegovim drušvom, snaha nije zapalila cigaretu niti popila kafu, a da ga ne pozove. Pravili smo roštilj, kupovali pivo i uvek ga zvali da nam se pridruži. Sve je bilo džabe…. kako je vreme prolazilo, bio je sve gori. Naročito se prozlio pre nego što je nestao, pretio je komšijama, drao se da neće ništa da radi, ja samo plačem – jadala se nesrećna majka.
Ispričala je u kada je poslednji put videla Ninoslava sama, bež prisustva snahe, kada se uplašila da će je ubiti.
– Jednom prilikom sam otišla do njegove kuće da namirim stoku…. On stao na vrata podruma, gleda me, zakrvavio očima, pogled mu je bio kao na ovoj slici prilikom hapšenja… vidim da mi se crno piše, uplašila sam se da će da me ubije… Počeh da dozivam snahu, iako nije bila tu, on se uplaši i povuče se… Više nikad nisam išla sama kod njega u kuću, uvek sa snahom… Zlo je radio svaki dan, tukao krave, prosipao mleko, pravio nam štetu svakojaku sve dok nije nestao – kazala je Slavica.
Ona čak priznaje da bi joj lakše bilo da joj je sin mrtav.
– Lakše bi mi bilo da je u grobu, odeš na groblje iskukaš se i kraj. Najteže je žaliti živog, jer je on za nas mrtav – zaključuje očajna žena.
Ninoslavov otac Duško ispričao je da ni najgorem neprijatelju ne bi poželeo muke koje su oni prolazili, a koje ih i dalje muče.
– Otišao je od kuće 26. juna, prijavio sam njegov nestanak 6. jula baš zato što sam strahovao da će da naudi nekom nedužnom detetu. Policija je dolazila, ali su nam objašnjavali da ne mogu da ga gone jer nije počinio krivično delo. Kad smo čuli za tu devojčicu, užasnuli smo se, mnogo nam je bilo žao deteta i njene porodice. Laknulo nam je donekle kad je mala Monika nađena, a još više kad je uhvaćen. Od njega smo digli ruke, ali zbog deteta smo hteli da precrknemo. Čuo sam da su ga komšije prijavile, pozvao sam ih telefonom i rekao im: „Mnogo vam hvala što ste zvali policiju, da se i mi jednom smirimo – priča vidno uzbuđeni čovek.
Ninoslavova porodica ističe da su sa njim završili, te da ne žele više nikad da ga vide.
– Otišli smo u pritvor samo na zahtev policije da bi mu odneli presvlaku. Nije smeo ni da nas pogleda, okrenuo se ka nama kada mu je policajac to naredio. Rekao sam mu: „Kako te nije sramota da to ponovo uradiš?“ Moj mlađi sin mu je kazao da ga je tad video i više nikad. I stvarno smo to mislili, što se mene tiče, treba da ga obese, drugima za primer – rekao je na kraju otac monstrouznog zločinca.
Podsetimo, Jovovanoviću je, kako je saopštio Zavod za izvršenja sankcija, pozlilo u četvrtak uveče u sobi u kojoj je boravio.
– Osuđeniku N. J. pozilo je sinoć posle 22.00 sata u sobi u kojoj je bio smešten. Odmah je prebačen u Zavodski stacionar, gde mu je pružena sva medicinska pomoć i urađen EKG srca. Nakon toga, on je našim sanitetom u pratnji našeg medicinskog tehničara prevezen u Opštu bolnicu u Požarevcu na odeljenje intezivne nege. Tu je nažalost preminuo posle nekoliko sati – rečeno je za Nova.rs.
Izvor: Nova
Otkriven uzrok smrti surovog silovatelja Ninoslava Jovanovića

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.