Rezervišite svoja putovanja tokom Sajma turizma uz odlične popuste

Izvor: Luftika.rs, 23.Feb.2017, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rezervišite svoja putovanja tokom Sajma turizma uz odlične popuste

Tokom naredna četiri dana, od 23. do 26. februara, na Beogradskom sajmu održava se Sajam turizma. Sajam će predstaviti ponudu turističkih agencija, mesta i gradova Srbije, ali i stranih izlagača. Među izlagačima se po prvi put nalaze Rusija i Kina, a zemlja partner ove godine je Crna Gora.
Nikola Andrić iz organizacije Sajma turizama kaže da će Beograd nakratko biti centar sveta turizma.
– Srbija prvo učešće Rusije i Kine želi da iskoristi ne samo da naši turisti otputuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u te zemlje, nego i da iz tih velikih “emitivnih” zemalja stigne što više turista kod nas – kaže Andrić i dodaje da će najavljeno otvaranje avionske linije za Šangaj ili Peking biti veoma značajno za turizam, ali i za celu privredu.
Posebne uslove i pogodnosti obezbedila je turistička agencija Sabra. Iako nisu izlagači na Sajmu, obezbedili su sve sajamske uslove i popuste, i to čak do 10. marta, dve nedelje nakon završetka sajma. Kompletnu ponudu agencije Sabra možete da pogledate OVDE.

Ove godine će na Sajmu turizma biti ponuđeno 60.000 vaučera, daleko više od prošlogodišnjih 46.000. Sajam je danas otvoren do 18 časova, sutra i prekosutra do 19, a u nedelju, kada se zatvara, do 17 sati.
Za putovanje u ove zemlje vam treba najmanje novca rts

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sajam turizma u Beogradu ima pet puta više posetilaca nego sajam u Zagrebu

Izvor: Beta Video, 23.Feb.2017

BEOGRAD - Ministar trgovine i turizma Srbije, Rasim Ljajić rekao je da na Sajmu turizma učestvuje 56 zemalja sa 1.200 izlagača, a Kina i Rusija prvi put predstavljaju ponudu što će doprineti privlačenju većeg broja turista s tih tržišta. On je kazao da je Sajam turizma u Beogradu ima pet puta...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Počeo Sajam turizma, popusti na aranžmane od pet do 50 odsto

Izvor: Prva.rs, 23.Feb.2017

Prvi put turističku ponudu na sajmu čiji je slogan "Uživajte na vreme" predstavljaju Rusija i Kina, a zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Crna Gora.. Najavljeni su sajamski popusti na turističke aranžmane od pet do 50 odsto.. Turistička organizacija Srbije (TOS) predstaviće celinu turističke...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.