Revija kratkog đačkog filma od srede do petka

Izvor: Radio 021, 16.Maj.2016, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Revija kratkog đačkog filma od srede do petka

Revija kratkog đačkog filma 2016. održaće se od srede 18. do petka, 20. maja u Kulturnom centru Novog Sada, Katolička porta 5.

Revija će se održavati tri dana i biće prikazano po 20 kratkih filmova po pet minuta. Filmovi koji će biti prikazani su ostvarenja učenika osnovnih i srednjih škola sa sledećom tematikom:

- 18. maja: Informatika i Internet – prednosti i opasnosti

- 19. maja: Nasilje, vršnjačko nasilje, droga, prijateljstvo
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
- 20. maja: Ekologija i zaštita životne sredine

Publika će na kraju projekcija filmova glasati za filmove koji će biti nagrađeni.

Realizator je Centar za razvoj i primenu nauke, tehnologije i informatike. Pokrovitelj je Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice.

Početak svake predstave je u 12 časova.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Revija kratkog đačkog filma - Filmić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2016

U Kulturnom centru Novog Sada od 18. do 20. maja održaće se revija kratkog đačkog filma - Filmić...Revija će se održavati tri dana i biće prikazano po 20 kratkih filmova po 5 minuta. Početak svake predstave je u 12 časova...Završna manifestacija na kojoj će biti dodeljene nagrade za najbolje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.