Izvor: Radio 021, 19.Nov.2018, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi na Sentandrejskom mostu će trajati bar do polovine januara 2019.

Vozila preko Sentandrejskog mosta neće saobraćati barem do 13. januara, jer su ponovo produženi radovi na ovom objektu, saznaje 021.rs.

Ovo je drugi put da se za 60 dana produžuje rok za završetak radova, jer je prvobitni termin bio 15. septembar, a sve se odužilo usled nepredviđenih radova na betonskom sloju mosta.

U odluci da se rok sa 14. novembra pomeri za 13. januar se navodi da je potrebno 26 dana za nepredviđene radove, 14 dana za ugovaranje posla >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i 20 dana za ranije dogovorene radove (hidroizolacija, asflatiranje, izrada ograda i završni radovi).

Produženjem radova, troškovi popravke Sentandrejskog mosta nisu povećani i oni i dalje iznose 68,5 miliona dinara sa PDV-om. Popravku mosta zajednički finansiraju "Putevi Srbije" i Grad Novi Sad, a izvodi ih "Srbijaautoput" sa "Mostogradnjom" iz Beograda.

Preko mosta je trenutno nemoguće proći, a popravlja se jer su konstatovana ozbiljna oštećenja konstrukcije, asfalta, hirdoizolacije i drugih delova objekta dugog 195 metara, a koji je sagrađen 1964. godine.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Radovi na Sentandrejskom mostu trajaće do polovine januara 2019.

Izvor: NoviSad.com, 20.Nov.2018, 10:27

Vozila preko Sentandrejskog mosta neće saobraćati barem do 13. januara, jer su ponovo produženi radovi na ovom objektu, saznaje portal 021.rs Ovo je drugi put da se za 60 dana produžuje rok za završetak radova. Prvobitni termin..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.