Izvor: Radio 021, 30.Apr.2020, 12:13

Prvomajski specijal Exita posvećen regionu

U susret predstojećem prazniku, Exit najavljuje "Prvomajski specijal" sa više od tri sata najvećih hitova domaćih i regionalnih izvođača sa Exit, Sea Star i Sea Dance festivala.

Ovaj miks koncertnih nastupa posvećen je celom regionu.

"Dragi prijatelji, gledajte Exit TV, čuvajte i sebe i druge, pobedićemo na kraju zajedno. Vole vas Bajaga i Instruktori, živeli", poručio je Momčilo Bajagić, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je pre dve godine održao koncert na glavnoj festivalskoj bini.

Frontmen benda Hladno pivo Mile Kekin poručio je "Pobedićemo ovo zajedno. Čuvajte sebe i čuvajte druge".



Bajaga i Instruktori, Hladno pivo, Dubioza kolektiv, Zvonko Bogdan, Josipa Lisac, Edo Maajka, samo su neka od imena koja će učiniti da se prvi maj tradicionalno obeleži uz pesmu.

Tu su i Partibrejkersi, Svemirko, Urban & 4, Obojeni program, Goblini, Atheist Rap, Eyesburn i druge domaće i regionalne zvezde.

Za ljubitelje hip hop muzike ti su Smoke Mardeljano, Bad Copy, Edo Maajka, Elemental, Who See, Sve barabe, Frenkie, Helem Nejse, Kiša Metaka i Krankšvester.

Ističu se i Marko Louis i Petar Z, Darko Rundek ali i Vlada Divljan & Ljetno kino big bend.

Za ljubitelje regea, tu su Del Arno Bend, Kanda, Kodža i Nebojša i Irie FM, dok će se za ljubitelje indie zvuka među izvođačima naći i Nikola Vranjković i Samostalni referenti. Ovoj ekipi pridružiće se još i Elvis Jackson, Brkovi, Repetitor i Ritam nereda.

Kao i do sada, ovaj prenos moći će da se prati na fejsbuk stranici festivala, na fejsbuk stranicama izvođača, te putem fejsbuk stranice Radio-televizije Srbije od 20:20 časova.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

EXIT TV donosi "Prvomajski specijal"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Apr.2020

U susret predstojećem prazniku, EXIT je spremio veliki „Prvomajski specijal“ od preko tri sata najvećih hitova domaćih i regionalnih izvođača sa EXIT, Sea Star i Sea Dance festivala. Ovaj miks koncertnih nastupa posvećen je celom regionu koji se skoro dva meseca bori sa epidemijom korona virusa...„Dragi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.