Proslava na To be punk festivalu

Izvor: Clubbing.rs, 04.Jun.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proslava na "To be punk" festivalu

Novosadski pank bend Ateist rep (Atheist Rap) obeležiće 20 godina postojanja u subotu, 6. juna, u okviru festivala "To Be Punk", u novosadskom Muzeju zaboravljenih umetnosti, a specijalni gost biće kanadski glumac Rob Stjuart (Stewart).

Članovi benda su na konferenciji za novinare u Medija centru Vojvodine rekli da su oduševljeni zbog činjenice da će im društvo na bini praviti Rob Stjuart, poznat kao Nik Sloter iz nekadašnje američke serije "Tropska vrelina", koja se emitovala u Srbiji devedesetih godina prošlog veka.

"Ateist rep" je, inspirisan beogradskim grafitom "Sloteru Niče, Žarkovo ti kliče", napravio pesmu "Sloteru Niče, Srbija ti kliče", koju će na rođendanskom koncertu Stjuart otpevati sa njima.

Radule iz "Ateist repa" rekao je da će na koncertu nastupiti svi članovi koji su ikada svirali u bendu. On je zatražio od publike da "iznesu" na binu nekadašnjeg člana benda Vladimira Kozbašića Pećinka, tokom izvođenja pesme "Pećinko".

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.