Izvor: Radio 021, 17.Avg.2020, 10:13

"Promenada, javi se": Voša igra pred praznim tribinama, ali ima podršku

Utakmice Superlige Srbije, zbog epidemiološke situacije, igraju se pred praznim tribinama, ali to ne znači da neki od klubova, poput Vojvodine, nemaju podršku.

Nije prvi put da se meč na "Karađorđu" ne prati sa tribina stadiona, već iz obližnjeg tržnog centra. I ovog puta deo ljubitelja fudbala i Vošinih navijača utakmicu je pratio sa krova "Promenade".

Ali oni nisu bili jedini koji su pratili meč. Iako ne mogu da budu na severnoj tribini, navijači Vojvodine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << došli su do samog ulaza na stadion i iza kapije su podržavali svoj klub.

Umesto tradicionalnog "Javi se, istok", ovog puta čulo se "Promenada, javi se". Podršku koju je dobio klub primetio je i šef stručnog štaba Voše Nenad Lalatović.

"Bilo mi je drago kada sam video navijače na krovu 'Promenade' i oko stadiona. Čula se pesma i vidi se koliko im je stalo do našeg kluba. Posle utakmice su nas pozdravili pesmom i jako sam srećan kad vidim koliko narod na severu Srbije voli Vojvodinu i koliko svaki Novosađanin živi za svoj klub", poručio je Lalatović.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.