Izvor: Radio 021, 10.Apr.2020, 20:52

Prodavnice Univereksporta od ponedeljka počinju ranije sa radom

Više od 150 prodavnica Grupe Univereksport (Univereksport i Trgopromet) će od ponedeljka, 13. aprila raditi od 6.30 časova ujutru.

Radno vreme za najveći broj prodavnica u Vojvodini završava se u 16 časova, sem izuzetaka na nivoima opštine koji se mogu pratiti na zvaničnim sajtovima kompanije www.univerexport.rs i www.trgopromet.rs

Za prodavnice u Beogradu radno vreme je do 15 časova. Za starije od 65 godina, od 4 do 7 časova ujutru, u petak.

Neophodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je pridržavati se propisanih mera odstojanja i molba za sve potrošače je da u prodavnice dolaze za rukavicama i maskama.

Iz Univereksporta apeluju na racionalnu kupovinu, na strpljenje, razumevanje.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.