Pritvor lekaru sa VMA

Izvor: Radio 021, 07.Mar.2018, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvor lekaru sa VMA

Lekar B.R. osumnjičen za korupciju na Vojno medicinskoj akademiji danas se na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem, a sud mu je nakon toga odredio pritvor do 30 dana na predlog tužilaštva.

"Na saslušanju u Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije, osumnjičeni nije iznosio odbranu", rekla je portparolka tužilaštva Tatjana Sekulić. Ona je ukazala da u ovom slučaju nema drugih osumnjičenih osim potpukovnika B.R.

"Sudija za prethodni postupak odredio mu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je pritvor do 30 dana zbog postojanja opasnosti da će ometati istragu uticanjem na svedoke i opasnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo", navela je portparolka suda Bojana Stanković.

B.R. se sumnjiči da je kao lekar na VMA duži vremenski period zloupotrebljavao svoj službeni položaj, ali detalji slučaja još nisu zvanično saopšteni.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.