Izvor: Radio 021, 12.Jul.2020, 09:52

Prilikom pada sa balkona hotela usmrtio prolaznika

Jedan turista u Španiji preminuo je nakon što je pao sa balkona hotela, a tom prilikom usmrtio je i muškarca koji se u tom trenutku nalazio ispod.

Kako prenosi Skaj njuz, prva žrtva je turista iz Engleske star 50 godina, koji je pao sa balkona svoje hotelske sobe na sedmom spratu. Druga žrtva je muškarac španske nacionalnosti star 43 godine.

Nesreća se dogodila u gradu Marbelja u regiji Kosta del Sol.

Policija je potvrdila da su oba muškarca mrtva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Još uvek nije poznato zbog čega je muškarac pao, a istraga je u toku.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

BIZARNA NESREĆA O KOJOJ PIŠE CEO SVET: Čovek pao sa balkona i usmrtio slučajnog prolaznika

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2020

Još uvek nije poznat uzrok pada iz hotela..Jedan turista u Španiji preminuo je nakon što je pao sa balkona hotela, a tom prilikom usmrtio je i muškarca koji se u tom trenuku nalazio ispod...Prva žrtva je turista iz Engleske star 50 godina, koji je pao sa balkona svoje hotelske sobe na sedmom spratu....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.