Turista poginuo nakon pada sa balkona, usmrtio još jednog muškarca

Izvor: B92, 12.Jul.2020, 08:56

Turista poginuo nakon pada sa balkona, usmrtio još jednog muškarca

Jedan turista u Španiji preminuo je nakon što je pao sa balkona hotela, a tom prilikom usmrtio je i muškarca koji se u tom trenuku nalazio ispod.

Kako prenosi Skaj Njuz, prva žrtva je turista iz Engleske star 50 godina, koji je pao sa balkona svoje hotelske sobe na sedmom spratu. Druga žrtva je muškarac španske nacionalnosti star 43 godine. Nesreća se dogodila u gradu Marbelja u regiji Kosta del Sol.

Policija je na licu mesta potvrdila da su oba muškarca mrtva.

Još uvek nije poznato zbog čega je muškarac pao, a istraga povodom ovog slučaja trenutno je u toku.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA U MARBELJI: Turista pao sa balkona hotela i poginuo, prilikom pada usmrtio drugog muškarca! Istraga je u toku

Izvor: Kurir, 12.Jul.2020

Jedan turista u Španiji preminuo je nakon što je pao sa balkona hotela, a tom prilikom usmrtio je i muškarca koji se u tom trenuku nalazio ispod, preneo je Skaj njuz.

Nastavak na Kurir...

KAKVA BIZARNA NESREĆA: Turista poginuo prilikom pada sa sedmog sprata, usmrtio i prolaznika

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2020

Još nije poznato zbog čega je muškarac pao sa terase..Neimenovani turista preminuo je nakon što je pao sa balkona hotela  u Španiji, a tom prilikom usmrtio je i muškarca koji je u tom trenuku tuda prolazio...Mediji prenose da je prva žrtva turista iz Engleske star 50 godina koji je pao sa balkona...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.