Izvor: Radio 021, 24.Nov.2019, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prikupljaju se potpisi za oslobađanje uzbunjivača Aleksandra Obradovića

U Beogradu je i danas nastavljeno prikupljanje potpisa za oslobađanje Aleksandra Obradovića, uzbunjivača iz vojne fabrike "Krušik" u Valjevu, koji se nalazi u kućnom pritvoru i privremeno je udaljen s posla.

Prema rečima organizatora, peticiju je u poslednjih nekoliko dana potpisalo više od 15.000 ljudi.

Akcija je pokrenuta i u Valjevu, Novom Sadu i Požegi, a građaima je dostupna i onlajn peticija - Srbija u pokretu.

Aktivista Petar Beljić poručuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da je za državu sramotno što čovek koji je izneo istinu na videlo, dane provodi u pritvoru.

"Cilj je da Aleksandar Obradović koji je izašao i rekao istinu o Krušiku, bude pušten na slobodu. On je čovek koji je izneo istinu i umesto da se njegove činjenice i njegovi dokazi istražuju, istražuje se on. Ja mislim da će doći dan kada će pravi Aleksandar završiti u kućnom pritvoru, a ne Aleksandar Obradović i nadam se da će uskoro biti na slobodi", kaže Beljić.

Autor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.