Izvor: Luftika.rs, 25.Jan.2020, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prestanite da se upoređujete sa ženama sa Instagrama. Instagram nije realan život

Svetski popularna plus sajz manekenka Kejt Vesli objavila je na svom Instagram profilu kraći video-snimak koji verno prikazuje kako izgleda proces fotošopiranja fotografija.
Kejt je pokazala šta je sve moguće ulepšati na fotografiji i da upravo ono što svakodnevno gledamo na društvenim mrežama, ali i u časopisima nije realan život.
„Kako današnje društvo provodi sve više vremena na internetu, sve više je žena, ali i muškaraca, koji nisu zadovoljni svojim izgledom. Gledate >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sva ta savršena tela i upoređujete se. Ovo su male prepravke koje se vrše kako bismo izgledali bolje“, poručila je Kejt, a preneo b92.







View this post on Instagram















It takes so little time to alter a photo & so little time to compare yourself to the altered reality we constantly see on Instagram. It might be photoshop, it might be a pose, it might be that the person your comparing yourself to is a completely different build &body type to you. When you compare yourself to someone online you’re probably thinking of yourself at your worst & you’re comparing that to someone’s best fragments of their life that they choose to share with the world. Everyone compares them selves in one way or another but so often it isn’t a fair fight. Instagram isn’t real life
A post shared by Kate Wasley (@katewas_) on Oct 29, 2018 at 1:10am PDT


U kratkom video-snimku telo plus sajz manekenke ne samo što je suženo već je uklonjen celulit i povećane su joj grudi i zadnjica.
„Prestanite da se upoređujete sa ženama sa Instagrama. Ponekad to nije ravnopravna bitka. Instagram nije realan život“, poručila je ona svim ženama.







View this post on Instagram















Just reminiscing on @si_swimsuit in Aurbaaaaaa 🌴
A post shared by Kate Wasley (@katewas_) on Sep 30, 2018 at 8:31am PDT


Sve mlade žene moraju biti na Instagramu i moraju pi*kom “zapaliti internet”





Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.