Izvor: Radio 021, 10.Jul.2019, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo glumac Rip Torn

Američki glumac Rip Torn preminuo je u 89. godini, prenosi "Gardijan".

Kako je potvrdio njegov publicista Rik Miramontez, Torn je umro u svom domu, okružen članovima porodice, svojom suprugom glumicom Ejmi Rajt i ćerkama Kejti Torn i Anđelikom Pejdž.

Kultni glumac bio je poznat po svom nekontrolisanom temperamentu koji se manifestovao kada bi kamere bile ugašene. Tako je jednom prilikom, tokom upaljenih kamera na snimanju filma "Maidstone", napao režisera Normana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Mejlera udarivši ga čekićem u glavu. Mejler mu nije ostao dužan pa je Torna ujeo za uho.

Domaćoj publici Torn je najpoznatiji po ulozi u filmu "Men in Black" iz 1997. godine. Pored toga, njegova primetna uloga u filmu "Cross Creek" donela mu je nominaciju za Oskara za najbolju sporednu ulogu. Primetna uloga je zabeležena i u humorističnoj seriji "The Larry Sanders Show".

Autor: Klix.ba

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Preminuo glumac iz filma "Ljudi u crnom"

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jul.2019

Rip Torn, američki glumac koji je obogatio američko glumište od 1950-ih godina do danas, umro je u 89. godini, prenosi "Guardian".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.