Izvor: Luftika.rs, 01.Jul.2021, 15:57

Pred Berom Grilsom je izazov života, u Srbiji snima emisiju o preživljavanju

Ber Grils je stigao u Srbiju kako bi snimao svoju emisiju. Kako piše Blic, u našoj zemlji provešće nekoliko nedelja kako bi snimio svoju emisiju „U divljini sa Berom Grilsom” koja se emituje na kanalu “Nacionalna geografija“.
U jednom intervjuu, Grils je izjavio kako mu je velika želja da snima u Srbiji, ali i da ima još jednu želju kada je reč o našoj zemlji.
„Prirodne lepote vaše zemlje su spektakularne. Obično kada biramo lokacije za snimanje odlučujemo se za >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << one koje mogu da nam ponude raznolikost, a Srbija nudi pun paket – planine, reke, šume, bogatu prirodu i neverovatnu divljinu. Još kad bi Novak Đoković, koga mnogo cenim i čiji sam veliki obožavalac, pristao da mi bude gost u nekoj od narednih sezona, sasvim sigurno bismo došli da snimamo u Srbiji“, rekao je Grils u januaru 2020. godine. Inače, Grils je bivši marinac, otac tri sina i ponosni Britanac.
Prema pisanju Nedeljnika, Grils je velik fan Novaka Đoković.
– Novak Đoković prema mom mišljenju jedan je od najboljih tenisera i sportista svih vremena. Voleo bih da dođem u Novakovu Srbiju i da tu sa njim snimim jednu epizodu serijala „U divljini sa Berom Grilsom“. Osim njegovog urođenog instinkta za borbu i pobedu, kod Novaka cenim i njegovu veliku mentalnu snagu i duhovnu mudrost – rekao je Grils.
Izvor: Nova.rs
Plutajući portret Jovana Memedovića od plastičnih flaša sakupljenih iz Save (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.