Izvor: Radio 021, 02.Mar.2019, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potukla se dva bračna para u beogradskom naselju

Bračni par iz naselja kod Pančevačkog mosta brutalno je pretučen ciglama danas oko 13 sati.

"Tuča se dogodila u nehigijenskom naselju, nakon čega su povređene osobe prevezene u Urgentni centar", rekli su za Blic iz Hitne pomoći.

Kako Blic saznaje, u Ulici Vuka Vrčevića su se potukla dva bračna para, braća i njihove supruge. U ovoj tuči povrede su zadobili muž G. G. (51) i njegova supruga M. P. (29).

"Muškarac je primljen u teškom stanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na jedinicu intenzivne nege gde se i sada nalazi. Žena je nakon pregleda puštena na kućno lečenje ", kazali su u Urgentnom centru.

Drugi bračni par, muškarac B. Đ. (53) i njegova žena je Z. B. (49), priveden.

Policija je obavila uviđaj, a motiv napada se još utvrđuje.

Autor: Blic

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.