Potpisan ugovor o sponzorstvu EJP

Izvor: B92, 13.Maj.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisan ugovor o sponzorstvu EJP

U Novom Sadu je u sredu potpisan ugovor o sponzorstvu između 'Pireus renta' i 'Astor auto' sa jedne i Evropskog juniorskog prvenstva u atletici sa druge strane.

Ovim ugovorom beogradska preduzeća su se obavezala da će obezbediti dvanaest službenih automobila za predstojeće Evropsko juniorsko prvenstvo u atletici (EJP). Zahvalivši na podršci organizaciji jednog od najvećih sportskih događaja u Srbiji, direktor EJP Stevan Zorić je istakao da je time obezbeđen oficijelni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prevoz na šampionatu.

Zorić je istakao da je time ispunjena jedna od glavnih obaveza prema Evropskoj atletskoj federaciji. On je izrazio očekivanja da će, u predstojećih nešto više od dva meseca do početka takmičenja, ugovori o podršci EJP-u biti zaključeni sa ’Srbijagasom’, NIS-om i drugim kompanijama, uprkos problemima nastalim usled globalne ekonomske krize.

Direktor ’Pireus renta’ Zoran Pavlović je istakao da je vrlo počastvovan time što će ta članica grčke ’Pireus grupe’, u saradnji sa svojim partnerom ’Astor autom’, pomoći tako značajan sportski događaj kojim se na najbolji način predstavlja Srbija.

On je napomenuo da ’Pireus rent’ posluje u Srbiji od 2007. godine, uz odlične rezultate i izuzetnu reputaciju na tržištu.

"’Astor auto’ je ovlašćeni diler ’Sitroenovih’ vozila u Srbiji, i sa svoje strane će sve učiniti kako bi ova značajna sportska manifestacija protekla u najboljem redu", rekao je izvršni direktor te kompanije Dušan Milić.

Evropsko juniorsko prvenstvo u atletici se održava u Novom Sadu od 23. do 26. jula.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.