Posada

Izvor: Plakatt.com, 19.Mar.2011, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posada


Route 66, Novi Sad
Sunday 20 Mar 21:15

Biografija Benda
Posada se prvi put pojavljuje sredinom 2008. godine u Čačku, kao hard / glam rock bend. Bend te godine radi prve svirke kao Opaka Posada, učestvuje po festivalima i gitarijadama posle kojih skreće veliku pažnju na sebe i izaziva zainteresovanost publike svojim orginalnim scenskim nastupima i svirkama. Na jednoj od humanitarnih svirki, podršku im je pruzio i Bora Đorđević nastupivši sa njima. Sa malo promenjenim sastavom, bend svira na promociji filma Marka Uroševića 'Ich bin Idiot'.
Nakon ovog nastupa, bend jos jednom menja članove , a kasnije i ime. Posada kao takva nastvalja svirke posle kojih dobija još veću publiku, i počinje ozbiljno da radi na novom autorskom materijalu,a sastav benda ostaje nepromenjen do danas.
Osim autorskih koje su nastale za vreme Opake posade („Možda spava“, „Who I am“ i „Tmuran dan“) Posada se okreće i ka baladama, od kojih je najveću reakciju kod publike izazvala balada „Bice bolje“ , al i nastavlja radi i na novim tvrdim pesmama. Od obrada bend svira Kiss, Ac/Dc, Alice Cooper, Skid Row, Guns N Roses, Divlje jagode i td.
Scenski nastup se sastoji iz „ratničkih boja“, a uključuje i originalnu pirotehniku, dimne efekte i energiju pravog Hard rock-a.
Ulaz je 150din

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.