Izvor: Radio 021, 17.Jan.2021, 13:20

Poreska rešenja paušalcima stižu u poresko sanduče

Poreska uprava će tokom naredne sedmice, od 18. do 25. januara, svim preduzetnicima - paušalcima dostaviti elektronska rešenja o utvrđenim poreskim obavezama za 2021. godinu, saopštila je Poreska uprava.

U saopštenju se precizira da je Poreska uprava uradila obračun poreza na prihode od samostalne delatnosti i doprinose za obavezno socijalno osiguranje za 2021. godinu, za vlasnike samostalne delatnosti koji se paušalno oporezuju.

Iz Poreske uprave podsećaju da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << od prošle godine rešenja o utvrđenim obavezama preduzetnici-paušalci dobijaju isključivo elektronskim putem i to dostavljanjem u poresko sanduče na portalu Poreske uprave, ePorezi, a rešenje u elektronskom obliku se smatra dostavljenim danom postavljanja na ovaj portal.

Više informacija poreski obveznici mogu da dobiju pozivanjem broja telefona kontakt centra Poreske uprave, 0700/ 700 007 i 011/331 01 11, kao i na šalteru "vaš poreznik" u 37 filijala širom Srbije.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.