Izvor: Luftika.rs, 09.Feb.2022, 21:07

Polse 43 dana potrage mladić Aleksa Stanković pronađen živ i zdrav

Policija je u Beogradu pronašla Aleksu Stankovića čiji je nestanak prijavljen 28.12.2021. godine Policijskoj upravi u Kruševcu.
Intenzivnim operativnim radom pripadnika MUP-a, PU Kruševac i PU Beograd, mladić je lociran u jednom stanu na Vračaru gde je pronađen u dobrom i stabilnom zdravstvenom stanju.
Kako je izjavio policiji, svojevoljno je otišao od kuće, a ne pod prisilom. Policija u saradnji sa nadležnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << službama nastavlja rad na ovom slučaju.
Mediji su kontaktirali Aleksinu majku Oliveru koja je rekla da je iz medija saznala da joj je sin pronađen.
– Verujte, pokušavam sve vreme da dobijem policiju. Niko mi se ne javlja. Znam koliko i vi – izjavila je ona.
Izvor: B92, Blic
Objavljene sumnjive poruke koje su Matejevi prijatelji razmenjivali nakon njegovog nestanka

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NEKA BUDE KAKO HOĆE, MENI JE SAD BOLJE" Aleksina majka nakon što joj je sin pronađen: Ne znam da li želi da mi se vrati

Izvor: Blic, 09.Feb.2022

Aleksa Stanković koji je nestao pre 42 dana pronađen je u Beogradu. Kako je rekla njegova majka Olivera, za vest je saznala iz medija.

Nastavak na Blic...

MUP: Pronadjen mladić iz Kruševca

Izvor: Beta, 09.Feb.2022

Beogradska policija pronašla je mladića Aleksu Stankovića na Vračaru, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.Stankovićev nestanak prijavljen je 28. decembra Policijskoj upravi u Kruševcu.Policija je navela da je mladić svojevoljno otišao od kuće, a ne pod prisilom.

Nastavak na Beta...

Objavljena fotografija pronađenog Alekse Stankovića iz stana na Vračaru

Izvor: Luftika.rs, 10.Feb.2022, 10:59

Nakon 43 dana opsežne potrage, nestalog Aleksu Stankovića iz Kruševca pronašli su juče u Beogradu pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova.. Aleksa je nađen u jednom stanu na Vračaru, a policija je nakon uspešno završene akcije napravila i jednu fotografiju mladića koja je dospela u javnost.. On...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.