Izvor: Radio 021, 04.Apr.2020, 07:14

Policijski čas danas od 13 sati, na snazi do ponedeljka ujutru

Policijski čas počinje danas u 13 časova i na snazi je do ponedeljka, kad se prekida u pet sati ujutru.

Ministar policije Nebojša Stefanović najavio je oštrije kontrole za vreme trajanja policijskog časa i revnosno kažnjavanje onih koji ga krše.

Vlasnici pasa moći će da prošetaju svoje ljubimce svakog dana počev od noćas od 23 do jedan sat ujutru, kao i nedeljom od osam do 10 časova, u trajanju od 20 minuta i ne dalje od 200 metara od domova vlasnika. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Penzioneri su kupovinu mogli da obave jutros između četiri i sedam sati u odabranim marketima širom Srbije.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beg iz stvarnosti u trajanju od tri sata: Reporteri "Novosti" u kupovini sa penzionerima od 4 do 7 sati jutros (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 04.Apr.2020

U 7.00 isteklo je vreme za kupovinu i sva starija lica moraju do 8.00 da budu u svojim domovima Penzioner širom Srbije jutros su imali prilike da izađu iz svojih domova i obave kupovinu od 4 do 7 sati. Reporteri "Novosti" su bili na licu mesta i fotografisali kako se nove mera...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.