Izvor: Luftika.rs, 22.Nov.2019, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija godinama traga za misterioznim čovekom koji ostavlja koverte pune novca po ulici

Britanska policija traži misterioznog dobrotvora koji koverte pune novca ostavlja u jednoj gradskoj ulici u mestu Blekhol Kolijeri na severu zemlje.
Lokalni mediji navode da nepoznata osoba koverte pune novca ostavlja od 2014. godine. Početkom ove nedelje u jednoj koverti pronađeno je 2.000 funti. Od početka godine ovo je četvrta koverta, a dvanaesta u ovih pet godina.
Policija se u cilju pronalaska misterioznog dobrotvora sastala s ljudima, institucijama i bankama i pretražila >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << otiske prstiju na novčanicama. Međutim, uprkos svim naporima nisu uspeli da otkriju identitet te osobe.
Portparol lokalne policije Džon Forster poručio je da je slučaj i dalje tajanstven.
„Zato pozdravljamo sve informacije koje će nam pomoći u rasvetljavanju ovog slučajnog događaja“, rekao je Forster.
Konstatujući da bi osoba koja je ostavila novac mogla biti filantrop, Forster se takođe zahvalio građanima koji su pronašli i doneli novac. Dodao je da će novac kod njih biti dve nedelje, a ako se vlasnik ne pojavi on će biti vraćen osobi koja ga je pronašla.
Čoda podelio 90.000 dinara ljudima da plate račune i pokazao bolju stranu jutjubera (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.