Pokušaj ubistva na Novom Naselju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Dec.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušaj ubistva na Novom Naselju

NOVI SAD - Policijska uprava u Novom Sadu saopštila je da je maskirani muškarac noćas pucao u Milku P. (59) iz Bačkog Jarka, radnicu marketa Tup-tup, na Novom Naselju.

U saopštenju je navedeno da su čuvaru marketa oko 1 sat posle ponoći prišla dva nepoznata lica, visine oko 170-175 cm, u crnoj odeći sa "fantomkama" na glavi.

Jedan je držao pištolj u ruci i naredio čuvaru da uđe u market. U tom trenutku je oštećena izašla iz magacina i uplašena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << počela da viče, nakon čega je napadač ispalio hitac u njen grudni koš.

Milka P. je zbrinuta na Urgentnoj hirurgiji odakle je, u stabilnom stanju, prebačena na Institut u Sremskoj Kamenici, navedeno je u saopštenju i konstatovano da je ranjavanje verovatno rezultat neuspele pljačke koju je žena pokušala da spreči pozivima u pomoć.

Policija je saopštila i da intenzivno radi na otkrivanju izvršilaca ovog teškog krivičnog dela.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žena ranjena prilikom pljačke

Izvor: RTS, 14.Dec.2008

Milka P. teško je povređena kada ju je jedan od dvojice maskiranih razbojnika pogodio u grudi prilikom upada u novosadski market ”Tup-tup.” ..Pedesetdevetogodišnja Milka P. iz Bačkog Jarka teško je ranjena hicem iz pištolja u grudi kada su dvojica naoružanih maskiranih razbojnika upala noćas...

Nastavak na RTS...

Razbojnici teško ranili ženu

Izvor: Kurir, 15.Dec.2008, 06:37

NOVI SAD - Milka P. (59) iz Bačkog Jarka teško je ranjena hicem iz pištolja u grudi kada su dvojica naoružanih maskiranih razbojnika u noći između subote i nedelje upala u novosadski market "Tup-tup". Razbojnici su upali u market, a jedan od njih je uz pretnju pištoljem naterao čuvara, koji je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.