Žena ranjena prilikom pljačke

Izvor: RTS, 14.Dec.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena ranjena prilikom pljačke

Milka P. teško je povređena kada ju je jedan od dvojice maskiranih razbojnika pogodio u grudi prilikom upada u novosadski market ”Tup-tup.”

Pedesetdevetogodišnja Milka P. iz Bačkog Jarka teško je ranjena hicem iz pištolja u grudi kada su dvojica naoružanih maskiranih razbojnika upala noćas u novosadski market "Tup-tup", saopštila je novosadska Policijska uprava.

Milka P. je odmah prebačena na Kliniku za grudnu hirurgiju Instituta za plućne bolesti u Sremskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Kamenici, gde je zadržana na lečenju zbog prostrelne rane u predelu grudnog koša.

U saopštenju se navodi da su razbojnici upali noćas oko jedan čas u market, vlasništvo Radovana P. iz Temerina, te da je jedan od njih uz pretnju pištoljem naterao čuvara, koji je stajao ispred marketa da uđe unutra.

Kad su razbojnici ugurali čuvara u prodavnicu, iz magacina, koji se nalazi u zadnjem delu marketa, ušla je Milka P, koja je ugledavši maskirane razbojnike počela da viče i doziva u pomoć.

Razbojnik, koji je držao pištolj u ruci, okrenuo je oružje prema uplašenoj ženi i ispalio jedan hitac u pravcu grudi.

Operativci novosadske policije intenzivno tragaju za počiniocima ovog teškog razbojništva.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.