Izvor: Radio 021, 18.Mar.2020, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokrajinska vlada izdvaja novac za angažovanje još sanitarnih inspektora i obezbeđuje dezinfekciona sredstva

Pokrajinska vlada je danas donela rešenje kojim je iz stalne budžetske rezerve izdvaja 5,3 miliona dinara za radno angažovanje deset sanitarnih inspektora na šest meseci.

Rešenje je doneto u cilju da se obezbedi efikasni sanitarni nadzor.

Direkciji za robne rezerve Vojvodine naloženo je da isporuči 17.800 litara tečnog sapuna ustanovama čiji je osnivač AP Vojvodina u oblasti zdravstvene i socijalne zaštite, obrazovanja, učeničkog i studentskog standarda. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Pokrajinska vlada je donela rešenje da se obezbedi dodatnih 12.000 litara koncentrisanog sredstva za dezinfekciju za potrebe zdravstvenih ustanova u Vojvodini.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Naložena isporuka tečnog sapuna, nabavka sredstva za dezinfekciju i angažovanje deset sanitarnih inspektora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Mar.2020

Pokrajinska vlada je danas donela rešenje kojim su iz stalne budžetske rezerve obezbeđena sredstva u iznosu od 5,3 miliona dinara za radno angažovanje deset lica za poslove sanitarnog nadzora u trajanju od šest meseci...Rešenje je doneto u cilju da se obezbedi efikasni sanitarni nadzor u uslovima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.