Pojačan saobraćaj, moguća zadržavanja na naplatnim rampama

Izvor: Radio 021, 30.Avg.2017, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan saobraćaj, moguća zadržavanja na naplatnim rampama

Kraj avgusta i poslednji dani školskog raspusta donose veći broj vozila na putevima u Srbiji i pojačan saobraćaj unutar gradova, a s obizorom na to da je turistička sezona u toku moguća su i duža zadržavanja na naplatnim stanicama.

Gužve se očekuju pre svega na naplatnoj stanici Sirig gde je zadržavanje često promenljivo, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Zadržavanja na naplatnim stanicama, prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije", nisu duža od pet do 10 minuta.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Povećan broj vozila na putevima, nema zadržavanja

Izvor: RTS, 30.Avg.2017

. Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja. Zadržavanja na naplatnim stanicama, prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije", nisu duža od pet do 10 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.