Poginula devojka u Čurugu

Izvor: Radio 021, 09.Jul.2015, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginula devojka u Čurugu

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u Čurugu, život je izgubila 21-godišnja devojka sa područja opštine Žabalj.

Do nesreće je došlo kada je 43-godišnji M.T. iz Žablja, usled neprilagođene brzine i pod dejstvom alkohola izgubio kontrolu nad automobilom i prešao u suprotnu kolovoznu traku.

Nakon toga, automobil je udario u drvo, potom u parkirano vozilo i prevrnuo se na bočnu stranu. Putnica je preminula na licu mesta, a stepen povreda dvoje putnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i vozača se još utvrđuje.

Pripadnici novosadske policije su odredili meru zadržavanja do 48 sati vozaču, koji se tereti da je izvršio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Poginula devojka u nesreći u Čurugu

Izvor: RTS, 09.Jul.2015

U saobraćajnoj nesreći u Čurugu devojka (21) sa područja opštine Žabalj izgubila je život a tri osobe su povređene posle prevrtanja automobila, saopštila je Policijska uprava u Novom Sadu. . Nesreća se dogodila u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.