Poginula devojka u saobraćajnoj nesreći kod Čuruga

Izvor: Blic, 09.Jul.2015, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginula devojka u saobraćajnoj nesreći kod Čuruga

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć, u Čurugu, život je izgubila 21-godišnja devojka sa područja opštine Žabalj.

Do nesreće je došlo kada je M.T. (43) iz Žablja, velikom brzinom i pijan, izgubio kontrolu nad automobilom i prešao u suprotnu kolovoznu traku.

Nakon toga, automobil je udario u drvo, potom u parkirano vozilo i prevrnuo se na bočnu stranu.

Putnica je preminula na licu mesta, a koliko su ozbiljne povrede dvoje putnika i vozača >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << još se utvrđuje.

Policija je vozaču po odobrenju tužilaštva odredila meru zadržavanja do 48 sati.

On se tereti za teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Poginula devojka u Čurugu

Izvor: Radio 021, 09.Jul.2015

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u Čurugu, život je izgubila 21-godišnja devojka sa područja opštine Žabalj...Do nesreće je došlo kada je 43-godišnji M.T. iz Žablja, usled neprilagođene brzine i pod dejstvom alkohola izgubio kontrolu nad automobilom i prešao u suprotnu kolovoznu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.