Izvor: Luftika.rs, 28.Jun.2022, 08:05

„Pipkao sam je, ali sam se setio da imam devojku“ Ovako se branio uhapšeni mladić

U Višem javnom tužilaštvu danas je saslušan I. J. (20) zbog sumnje da je u petak uveče odbljubio devojčicu (14) iz okoline Lazarevca i zaprepastio nadležne svojom odbranom. Tužilac je tražio da mu se odredi pritvor do 30 dana.
Kako piše portal „Telegraf.rs„, on je rekao da „devojčicu zna od ranije jer živi u selo do njegovog“.
– Tačno je da smo se ljubili i da sam je malo pipkao. To nije dugo trajalo jer sam se setio da imam devojku. Nisam je povredio i nisam imao >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << odnos sa njom- ovo je deo odbrane koju je izneo I. J.
Međutim, devojčica je u teškom alkoholisanom stanju primljena u bolnicu, a kasnije je utvrđeno da ima povrede po genitalijama.
Ona je nađena na njivi bez svesti.
Istragu vodi Više javno tužilaštvo koje je naredilo da policija dostavi sve dokaze, a tražila od suda pritvor do mesec dana zbog krivičnog dela oblje nad nemoćnim licem.
Podsećanja radi, policija je u subotu uhapsila I.J. iz okoline Lazarevca.
Mladić (20) odvezao devojčicu (14) u nepoznatom pravcu i pokušao da je obljubi, pronađena u polusvesnom stanju

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.