HOROR KOD LAZAREVCA: Mladić (20) pokušao da obljubi devojčicu (14), policija hitno reagovala

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2022, 08:58

HOROR KOD LAZAREVCA: Mladić (20) pokušao da obljubi devojčicu (14), policija hitno reagovala

U koordinisanoj akciji beogradske policije u Lazarevcu je uhapšen mladić I.J. (20) koji je u petak, u obližnjem selu Arapovac, pokušao da obljubi 14-godišnju devojčicu.

On je privreden pod tom sumnjom i određeno mu je zadržavanje u trajanju do 48 sati. On će danas biti sproveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu pod sumnjom na pokušaj obljube nemoćnog lica.

Naime, devojčica je u selu Arapovac sa društvom proslavljala kraj školske godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Navodno je popila nekoliko piva i sela u auto s njim pa su se odvezli u nepoznatom pravcu i na nepoznatu lokaciju gde je došlo do pokušaja obljube.

On ju je potom vratio na mesto odakle su pošli a zatečena je u polusvesnom stanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UŽAS U LAZAREVCU Mladić (20) pokušao da obljubi devojčicu (14): Pronađena u polusvesnom stanju

Izvor: Blic, 27.Jun.2022

U koordinisanoj akciji beogradske policije u Lazarevcu je uhapšen mladić I. J. (20) koji je u petak, u obližnjem selu Arapovac, pokušao da obljubi četrnaestogodišnju devojčicu. On je privreden i određeno mu je zadržavanje u trajanju do 48 sati, a danas će biti sproveden na saslušanje u Više...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.