Petrović: Zvezda spremna za dve teške utakmice

Izvor: RTS, 18.Sep.2009, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrović: Zvezda spremna za dve teške utakmice

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladimir Petrović rekao je da je ekipa dobro pripremljena za naredne dve teške utakmice, od kojih je prva u nedelju u Smederevu u okviru petog kola Super lige.

"Smederevo je svojim rezultatima pokazalo da je vrlo nezgodan protivnik. Spremali smo se i u Ivanjici, ali i nakon Metalca, za dva gostovanja koja nas očekuju u Smederevu i Novom Sadu. Znamo da nas očekuju teške utakmice i za to smo se pripremili", rekao je  Petrović na konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za novinare na Marakani.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde kazao je da utakmice sa Smederevom i, sedam dana kasnije sa Vojvodinom, jesu važne, ali ne i odlučujuće u prvenstvenoj trci.

"Svaka utakmica je ključna za nas. Ova dva gostovanja koja nas ocekuju jesu važna, ali moramo da razmišljamo i o onome što dolazi posle toga. Ne želim mnogo da opterećujem igrače, jer je svaki meč priča za sebe. Najvažnije je da igramo angažovano kao i do sada, jer je to preduslov za dobre rezultate", zaključio je Petrović.

Najbolji strelac Crvene zvezde u dosadašnjem delu sezone Dejan Lekić rekao je da je Smederevo pokazalo da može da iznenadi favorite. 

"U prošlom kolu protiv Vojvodine, Smederevo je pokazalo da može  mnogima da pomrsi račune. Svi u svlačionici razmišljamo samo o utakmicama koje nas očekuju, a Smederevo je prva u nizu. Daćemo sve od i nadam se da ćemo osvojiti tri boda", poručio je Lekić.

Utakmica u Smederevu igra se u nedelju od 16 sati.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.