Petrović: Zvezda spremna za dve teške utakmice

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladimir Petrović rekao je da je ekipa dobro pripremljena za naredne dve teške utakmice, od kojih je prva u nedelju u Smederevu u okviru petog kola Super lige.

"Smederevo je svojim rezultatima pokazalo da je vrlo nezgodan protivnik. Spremali smo se i u Ivanjici, ali i nakon Metalca, za dva gostovanja koja nas očekuju u Smederevu i Novom Sadu. Znamo da nas očekuju teške utakmice i za to smo se pripremili", rekao je  Petrović na konferenciji za novinare na Marakani.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde kazao je da utakmice sa Smederevom i, sedam dana kasnije sa Vojvodinom, jesu važne, ali ne i odlučujuće u prvenstvenoj trci.

"Svaka utakmica je ključna za nas. Ova dva gostovanja koja nas ocekuju jesu važna, ali moramo da razmišljamo i o onome što dolazi posle toga. Ne želim mnogo da opterećujem igrače, jer je svaki meč priča za sebe. Najvažnije je da igramo angažovano kao i do sada, jer je to preduslov za dobre rezultate", zaključio je Petrović.

Najbolji strelac Crvene zvezde u dosadašnjem delu sezone Dejan Lekić rekao je da je Smederevo pokazalo da može da iznenadi favorite. 

"U prošlom kolu protiv Vojvodine, Smederevo je pokazalo da može  mnogima da pomrsi račune. Svi u svlačionici razmišljamo samo o utakmicama koje nas očekuju, a Smederevo je prva u nizu. Daćemo sve od i nadam se da ćemo osvojiti tri boda", poručio je Lekić.

Utakmica u Smederevu igra se u nedelju od 16 sati.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије