Izvor: Radio 021, 16.Jul.2020, 08:06

Pešak oboren kod Promenade, biciklista na Limanu IV

Pet osoba povređeno je u tri saobraćajne nezgode koje su se tokom jučerašnjeg dana dogodile u Novom Sadu.

Nešto posle 13:30h, na Bulevaru oslobođenja, prekoputa Promenade, oboren je pešak. Povređena žena je, nakon ukazane pomoći, prevezena u Urgentni centar, kaže za 021.rs doktor Zoran Krulj iz Hitne pomoći.

Oko 17:20h, na Limanu je oboren biciklista. Udes se dogodio u Balzakovoj ulici, kod broja 64, a povređen je 40-ogodišnji muškarac, koga je ekipa Hitne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pomoći zbrinula i zatim prevezla do Urgentnog centra.

Treći udes dogodio se u Veterniku, nešto pre 19 časova. Tri osobe povređene su u sudaru dva vozila na Novosadskom putu, kod restorana "Beli dvori". Povređeni su muškarci stari 78 i 33 godine, kao i 79-ogodišnja žena, koji su, nakon ukazane pomoći, takođe prevezeni do Urgentnog centra.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Oboreni pešak, biciklista i bajker

Izvor: Radio 021, 17.Jul.2020, 07:59

U tri saobraćajne nezgode koje su se dogodile u četvrtak, u Novom Sadu i okolini, oboreni su pešak, biciklista i motociklista...Doktor Zoran Krulj iz Hitne pomoći za 021.rs navodi da se prvi sudar dogodio oko 11:45h, na uglu Vojvode Bojovića i Vuka Karadžića. U ovoj nezgodi povređena je mlađa...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.