Oboreni pešak, biciklista i bajker

U tri saobraćajne nezgode koje su se dogodile u četvrtak, u Novom Sadu i okolini, oboreni su pešak, biciklista i motociklista.
Oboreni pešak, biciklista i bajker
Foto: 021.rs

Doktor Zoran Krulj iz Hitne pomoći za 021.rs navodi da se prvi sudar dogodio oko 11:45h, na uglu Vojvode Bojovića i Vuka Karadžića. U ovoj nezgodi povređena je mlađa žena koja je išla peške. Ona je, sa teškim povredama, prevezena u Urgentni centar KCV-a.

Druga nezgoda dogodila se oko 18:45h u Sremskoj Kamenici, kod Trga kralja Petra I, kada je oboren biciklista star 57 godina. Ekipa Hitne pomoći ga je, nakon zbrinjavanja na licu mesta, prevezla u Urgentni centar.

Treći sudar dogodio se u Kaću, na uglu ulica Vuka Karadžića i Vladimira Rolovića, oko 19:40h, kada je oboren motociklista star 45 godina. Ovog muškarca Hitna pomoć je, nakon zbrinjavanja, prevezla u Klinički centar Vojvodine.

  • Živorad

    21.07.2020 19:08
    Vice majstor
    Dr Krulj priča viceve.
  • gradjaninX

    19.07.2020 15:00
    Ja bih samo dao pomen i svim oborenim saobrcajjnim znacima. Hrabro stajase noseci obavestenja svima, a sada, vertikalni vise nisu. Suza.
  • Sir Nose

    18.07.2020 10:58
    nedostaje samo trotinista da upotpuni spisak :(

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika