Izvor: Luftika.rs, 21.Maj.2022, 13:47

Partner stradale misice: U putu da mi spremiš krsnu slavu zauvek sam te izgubio

Aleksandar Avramov, partner misice Mirjane Stojanović koja je juče nastradala u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Šimanovaca, oprostio se od nje emotivnim porukama, koje je objavio na svom Instagram profilu.
„Neka ti Gospod podari rajska naselja i večni mir živote, krilom ti anđeli dodirnuše čelo i molitvom Gospodnjom ti dušu smiriše podariše ti spokoj i život večni pa zajedno ne postojimo više“, napisao je Aleksandar Avramov uz njihove zajedničke fotografije.
„Bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << si moj život! Jutros u putu da mi spremiš krsnu slavu zauvek sam te izgubio… Neka te anđeli čuvaju živote moj. Vidimo se uskoro“, napisao je Aleksandar uz još jednu fotografiju sa Mirjanom.
On je objavio i video snimak koji je nastao samo dan pre nesreće, a na kom se vidi kako Mirjana, zajedno sa decom peva pesmu predstavnice Srbije na Pesmi Evrovizije Ane Đurić Konstrakte.
Mirjana Stojanović (34) izgubila je jutros život u saobraćajnoj nesreći, kada se automobilom „golf“ sudarila sa kamionom na putu Prhovo – Šimanovci.
Ona je bila miss fotogeničnosti i finalistkinja izbora za Miss Srbije, 2007. godine.
U saobraćajnoj nesreći poginula Mirjana Stojanović (34), bivša Miss fotogeničnosti
Izvor: Nova.rs

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

ŽELELA JE DA ZAVRŠI SVE ZA SLAVU! Dečko tragično nastradale misice otkrio nove detalje: Bila je moja snaga, raspadam se (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2022

Aleksandar Avramov, dečko misice Mirjane Stojadinović koja je poginula u stavičnoj nesreći koja se dogodila kod Šimanovaca, kaže da se nakon saznanja da je ona umrla raspada na komade...- Raspadam se. Trebali smo zajedno da idemo u vikendicu koju imamo u Obrežu i rastali smo se oko osam sati,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.