Izvor: Radio 021, 08.Jun.2019, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pančevo: Zapalio se deo stambene zgrade, jedna osoba poginula

Jedna osoba je stradala, a tri su povređene u požaru koji je jutros oko 6 sati izbio u Karađorđevoj ulici u Pančevu.

Kako Blic nezvanično saznaje, planuo je deo stambene zgrade.

Kako je za list rečeno u Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Pančevo, kod jedne osobe je konstatovana smrt, dok su tri prevezene u pančevačku bolnicu. Jedna osoba je zatim prevezena na toksikologiju Vojnomedicinske akademije u Beogradu.

Iz biroa za medije Ministarstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << unutrašnjih poslova potvrđeno je Blicu da su vatrogasci u 6.28 dobili dojavu o požaru, te da su goreli terasa i jedna soba stana. Iz požara je spasena jedna osoba, a iz stana ispod koji je goreo, takođe jedna osoba.

Autor: Blic

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.