Gorela zgrada u Pančevu: Jedna osoba poginula, troje povređeno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2019, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gorela zgrada u Pančevu: Jedna osoba poginula, troje povređeno

U požaru koji je jutros oko 6 časova izbio u Karađorđevoj ulici u Pančevu, jedno lice je izgubilo život, a tri osobe su povređene. Požar je izbio u delu stambene zgrade u Karađorđevoj 48.

Kako nam je potvrđeno iz Hitne pomoći, po dolasku njihove ekipe kod jednog lica konstatovana je smrt, dok su tri lica prevezena u pančevačku bolnicu. Jedno lice je zatim prevezeno na toksikologiju VMA u Beogradu.

Požar su gasili pripadnici Vatrogasno-spasilačkog bataljona u Pančevu.

Požar je ugašen, a uviđaj se privodi kraju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar u zgradi u Pančevu, ima mrtvih!

Izvor: Mondo, 08.Jun.2019

Jedna osoba je poginula, a tri su povređene u požaru koji je jutros izbio u stambenoj zgradi u centru Pančeva...Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija..Povređeni su prevezeni u pančevačku bolnicu odakle je jedno lice prebačeno na toksikologiju Vojno-medicinske akademije u Beogradu, javila...

Nastavak na Mondo...

Požar u zgradi u Pančevu, jedna osoba nastradala

Izvor: RTS, 08.Jun.2019

. U požaru koji je jutros oko 6 časova izbio u Karađorđevoj ulici u Pančevu, jedna osoba je izgubila život, a tri osobe su povređene. Požar je izbio u delu stambene zgrade u Karađorđevoj broj 48.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.